Over ons

Home / Over ons

Wie is..

Thru-hiking.com

Thru-hiking.com is opgericht door een aantal enthousiaste hikers en wordt ondersteund door een groep vrijwilligers. De informatie op de website zullen we blijven aanvullen en verbeteren. Elke week worden er nieuwe thru-hikes en blogs geplaatst.

Wil je wat kwijt, heb je vragen of wil je samenwerken? Stuur ons een mailtje!
info@thru-hiking.com

Het team

Oprichter
Oprichter

Elmar Teegelbeckers

Oprichter van thru-hiking.com en enthousiast wandelaar. Kun je wakker maken voor de mooiste trails, het liefst in de bergen en verlaten gebieden. Liep het Annapurna Circuit en meerdere huttentochten in de Alpen. Bereidt zich momenteel voor op de Slovenian Mountain Trail in 2022. Werkt bij de NKBV en schrijft in zijn vrije tijd voor thru-hiking.com of is te vinden op de trail. 

Thru-hiker
Thru-hiker

Marco Koevoets

Reist de hele wereld over en heeft het wandelvirus te pakken gekregen. Liep de Inca Trail in Peru, meerdere trails in de USA en delen van de Sentiero D’Italia. Wil de Hoge Tatra nog doorkruisen en combineert dit met een drukke baan bij de bank. Gaat binnenkort naar Jordanië en denkt erover om volgend jaar meerdere trails in Duitsland te lopen. 

Thru-hiker
Thru-hiker

Rhana Aarts

Heeft de afgelopen jaren veel kunnen reizen en periodes in het buitenland gewoond. Gaat graag op (solo) wandelavontuur met haar tent en rugzak voor een of meerdere dagen. Liep het Pieterpad en de Tour du Mont Blanc. Heeft als droom om de Te Araroa in Nieuw-Zeeland te lopen. Is in het dagelijks leven druk met haar promotieonderzoek aan de universiteit en schrijft in haar vrije tijd voor thru-hiking.com.

Rayu
Rayu

Shanna Bussink

Solohiker in hart en nieren, liep in de wildernis van Canada, ging freestylend door Montenegro en Letland, maar betrad ook de begaande paden van onder andere Kungsleden, Rota Vicentina en de Jordan Trail. Gediplomeerd hike & survivalinstructeur. Runt daarnaast het allround voorbereidingstraject voor de Fjällräven Classic Zweden en geeft workshops. Bekijk zeker even haar website: hikenbeginthier.nl

Fotograaf
Fotograaf

Chris König

Werkt als outdoor- en lifestylefotograaf. Is regelmatig te vinden in de natuur gewapend met camera en tentje – hoe hoger de bergtop, hoe beter. Altijd op zoek naar die balans in het vastleggen tussen oprechte emotie, sfeervolle omgevingen en levendige actie. Naast het fotograferen voor verschillende merken organiseert hij workshops in onder andere IJsland en Kirgizië. Doet de fotografie voor thru-hiking.com.

Help mee!
Help mee!

Jij?

Thru-hiking.com is opgericht door een aantal enthousiaste hikers en wordt ondersteund door een groep vrijwilligers. 

Is thru-hiking helemaal jouw ding en wil je meewerken aan het bouwen van de community? En vind je het leuk om te schrijven en de trails te verkennen? Stuur een mailtje naar info@thru-hiking.com en wie weet sta je hier straks tussen!